24 maart 2022

Dankjewel!

Woensdag 16 maart: de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen is bekend. Na enkele weken van campagne voeren met veel inzet van al onze leden kunnen we als CDA Bernheze alleen maar trots en vooral dankbaar zijn voor het in ons gestelde vertrouwen: 7 zetels!
De dag erna wordt ook bekend dat er veel mensen op mij als persoon hebben gestemd. Dermate veel dat ik met deze voorkeursstemmen benoemd kan worden tot raadslid. Ik ben absoluut verrast, vereerd ook zeker. Tegelijkertijd ben ik ook van mening dat voor een dergelijk belangrijke functie je ook over de nodige ervaring moet beschikken. En die ervaring heb ik nu niet, wat voor mij reden is de zetel aan Chantal Kanters te laten. Bovendien zijn dan ook alle kernen van onze gemeente binnen het CDA vertegenwoordigd in de raad.
Ik ga mij de komende 4 jaar als bestuurslid voor het CDA Bernheze inzetten. Daarbij zit ik kort op het vuur en kan ik op deze wijze de standpunten van het CDA behartigen, ervaring op doen in politiek Bernheze en recht doen aan het vertrouwen wat in mij is uitgesproken.
Mocht je in de toekomst vragen of opmerkingen hebben, spreek mij dan zeker aan of bel mij gerust. We staan daar altijd voor open en komen graag langs!

Danny van Herpen
Bestuurslid CDA Bernheze
CDA Bernheze: Altijd in de buurt!
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.