03 november 2021

Even voorstellen: Chantal Kanters

Even voorstellen: Chantal Kanters

Wie ben je en wat is je rol binnen het CDA?

Chantal Kanters (51) is mijn naam. Samen met mijn man Jacky en onze drie zonen wonen we op, volgens mij, de mooiste plek van Loosbroek; namelijk aan de Bosschebaan. Ik ben werkzaam als Front-Office medewerker bij de Heische Hoeve/ Bus Whisky.

Verder organiseer ik met Oranjecomité Loosbroek dorpsactiviteiten rondom bijvoorbeeld de kermis en Sinterklaas, schrijf ik artikelen voor maandbulletin Dorus, ben ik lid van de werkgroep ‘Dementie Vriendelijke Gemeente’ en ben ik lid van de kunstcommissie van Bernheze. Sinds kort ben ik benoemd als burgerlid in de commissie Maatschappelijke zaken voor het CDA.

Ik werk graag mee aan goede voorzieningen in elk dorp. Ik vind het belangrijk, dat er vanuit ieder dorp in Bernheze betrokkenheid is bij de gemeenteraad en ik doe dat vanuit Loosbroek.

Waarom CDA Bernheze?

De kernwoorden Samen leven, Samen wonen, Samen werken... daar sta ik voor. Ik vind het belangrijk dat we in Bernheze investeren in plannen en ideeën en daar een verantwoorde keuze in maken, zodat het saamhorigheidsgevoel, de leefbaarheid en het groene karakter behouden blijven zodat onze kinderen een toekomst hebben. Het CDA is een solide en toegankelijke partij en zet zich duidelijk voor iedereen in.

Waar wil jij je de komende jaren voor inzetten?

Ik heb een ruime belangstelling voor culturele, maatschappelijke en sociale onderwerpen en wil me daarvoor inzetten via de commissie maatschappelijke zaken.


Chantal Kanters

Burgerlid CDA Bernheze

CDA Bernheze, altijd in de buurt!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.