03 februari 2021

Haast en Hulp

Haast en Hulp

We kunnen niet wachten!

Niet wachten tot we weer van het mooie weer kunnen gaan genieten. Die winter en het koude voorjaar kunnen snel genoeg voorbij zijn!

We hebben al een natuurlijke drang naar de warmte van een fijn voorjaarszonnetje, in onze huidige situatie is die neiging groter dan ooit.

Natuurlijk is de winter ook lekker met sneeuw (als die er is) en vrieskou, met krakende voetstappen in verse sneeuw en in formatie overvliegende ganzen, de drang naar buiten met warmer weer is dit jaar belangrijker dan ooit te voren.

Naar buiten, om stapje voor stapje weer wat meer te kunnen doen. Meer te kunnen meemaken en meer te kunnen vieren. De sociale contacten die we zo node gemist hebben. Natuurlijk met de juiste maatregelen dan nog in acht nemend maar toch…het zou toch wel heel fijn zijn.

En als ik dan even door mag fantaseren, zou het ook supergaaf zijn als je bij het naar buiten gaan, bij het sociaal weer actief zijn, je jezelf ook nuttig kan maken om een handje te helpen.

Er zijn veel lokale ondernemers, verenigingen, clubs en bijvoorbeeld festivalletjes die een duwtje in de goede richting kunnen gebruiken om een goede opstart weer mogelijk te maken.

Meer dan ooit kun je met vrijwillige handen het verschil maken.

Als CDA Bernheze steunen we dit van harte en sluiten graag aan!

Gertjan Hermes

Burgerlid CDA Bernheze

CDA Bernheze : altijd in de buurt!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.