02 november 2023

Oh kom er eens kijken

Oh kom er eens kijken

De herfst is nu echt begonnen. De avonden zijn korter, de klok is verzet en de feestdagen zijn in aantocht. De eerste afspraken voor pakjesavond en de kerstdiners staan alweer genoteerd in de agenda’s. Wie kan er? En wanneer? Dat zijn in deze tijd veel gestelde vragen. 

‘Met wie?’ is met de landelijke verkiezingen in aantocht ook een veel gestelde vraag. Bij de bakker, in de supermarkt, op het werk of op een feestje wordt er wel over gesproken. Interessante discussies over wie er kanshebbers zijn om te winnen en met wie men dan een regering zou kunnen vormen.

Iedereen heeft wel onderwerpen die hij/zij belangrijk vindt. Onderwerpen die niet alleen landelijk, maar ook lokaal van toepassing zijn. En wat is er dan mooier om een bijdrage te leveren aan de punten die jij belangrijk vindt. Of het nu gaat om wonen, de natuur of jouw dorp in onze prachtige gemeente: het kan! CDA Bernheze staat open voor mensen die eens willen kijken of politiek iets voor hen is. En wat is er dan beter dan in je eigen gemeente te beginnen. Kom eens kijken!

Bij interesse kan je ons mailen op: [email protected]. We nodigen je dan graag uit!

Danny van Herpen

Bestuurslid CDA Bernheze

CDA Bernheze: altijd in de buurt!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.