08 februari 2021

Peter, dank je wel!

Peter, dank je wel!

Vorige week legde Peter van Boekel zijn taken als wethouder per direct neer. Een dapper besluit. Een goed afscheid organiseren is in deze coronatijd moeilijk, maar een goed afscheid verdient Peter zeker! Zijn inzet heeft veel betekent voor het CDA Bernheze, maar bovenal voor onze mooie gemeente.

Peter heeft in zijn rol als wethouder laten zien, dat het belangrijk is om betrokken en benaderbaar te zijn als bestuurder. Hij is altijd in voor een persoonlijk en fijn gesprek. Hij heeft altijd klaar gestaan voor Bernheze en heeft de vraagstukken die voorlagen positief bekeken.

Namens onze fractie is hij twaalf jaar raadslid en zeven jaar wethouder geweest met volkshuisvesting en ruimtelijke ontwikkeling als zijn aandachtsgebied. Functies die hij vol overgave en met passie heeft vervuld.

Dankzij de inzet van Peter is er veel bereikt in Bernheze. Zo worden er door zijn inzet in alle dorpen woningen gebouwd, is er een visie op het buitengebied gekomen én kreeg recreatie en toerisme een impuls.

Wij zijn trots op wat hij voor ons en de gemeente Bernheze heeft gedaan. Peter, we danken je voor al je inzet en betrokkenheid. Graag tot ziens in Bernheze!

Fractie en bestuur CDA Bernheze

CDA, altijd in de buurt!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.