02 maart 2022

Stem Bernheze, stem CDA Bernheze

Tot en met de verkiezingen op 16 maart zijn wij nog meer in de buurt dan anders, we laten je kennismaken met onze speerpunten per dorp.
Maar er is natuurlijk nog veel meer, dat je in ons verkiezingsprogramma met thema’s zoals sociaal, wonen, economie en dienstverlening kunt lezen. 
Speerpunten waar ik persoonlijk voor sta, zijn er ook. Dan denk ik onder meer aan het steunen van sport en verenigingen met goede voorzieningen: zoals kunstgrasvelden voor voet- en korfbal, hockey en nieuwbouw van het scoutinggebouw van Mira Ceti.
Maar ook aan verkeersveiligheid, door extra verkeer-remmende maatregelen aan te leggen op de fietsstraat in Nistelrode.
Het versneld herinrichten van Weijen - Laar met aansluiting voor de wijk Weijen-West zodat de druk op het kruispunt met de Heuvelstraat wordt verlaagd. 
Versnelde nieuwbouw van seniorenwoningen dicht bij de dorpscentra zodat zij die willen kunnen verhuizen en er weer doorstroming komt op de woningmarkt. En starterswoningen om te zorgen voor extra versnelling. 
Belangrijkste punt voor mij? De dienstverlening voor onze inwoners en ondernemers! Er zijn stappen gezet voor verbetering, maar we zijn er nog niet. Hier blijf ik mij voor inspannen. 
We besturen als CDA Bernheze op inhoud, maken gemotiveerd en onderbouwd keuzes. Keuzes die we aan iedere inwoner uit kunnen leggen, en daar gaan we de komende vier jaar graag mee door!

Mart Smits – fractievoorzitter CDA Bernheze
Lijst 1, nr. 7
CDA Bernheze: Altijd in de buurt! 
 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.