20 december 2021

Niels Beerens lijsttrekker gemeenteraadsverkiezingen CDA-Bladel

Niels Beerens is tijdens de algemene ledenvergadering van het CDA Bladel gekozen tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. Niels is 27 jaar en woonachtig in Hoogeloon. In het dagelijkse leven is hij docent economie en maatschappij aan het Pius X College in Bladel.

In zijn vrije tijd is hij vaak op het voetbalveld in Hoogeloon te vinden; als coach van de JO-19 en van Hoogeloon 4. Daarnaast gaat hij al meer dan 10 jaar mee als leider van het jeugdkamp.

Sinds 2018 zit Niels in de gemeenteraad van Bladel voor CDA Bladel.

 

Niels: “Ik vind het fijn dat ik binnen de fractie de ruimte heb gekregen om te leren van de ervaren raadsleden en dat ik nu kans krijg om zelf de kar te gaan trekken. Ik ben erg blij, en ook wel een beetje trots, dat de leden van het CDA Bladel voor mij hebben gekozen als lijsttrekker voor de aankomende gemeenteraadsverkiezingen.”

 

Begin januari wordt de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma van CDA Bladel vastgesteld door de leden. De komende maanden zullen de plannen uit het verkiezingsprogramma via verschillende kanalen met de inwoners van de gemeente worden gedeeld.

 

Niels: “Persoonlijk vind ik het bijzonder belangrijk dat we meer betaalbare woningen bouwen voor starters, ons steentje bijdragen aan het tegengaan van klimaatverandering en dat we de leefbaarheid en voorzieningen in zowel onze grote als kleine kernen behouden!

Ik ga graag in gesprek met alle inwoners van onze gemeente Bladel. Hiervoor kun je me altijd een mailtje sturen, bellen/appen of me gewoon aanspreken op straat, op het voetbalveld of in de kroeg.

Voor nu wens ik iedereen hele fijne feestdagen en een gezond 2022!”

 

Niels Beerens

Kersverse lijsttrekker CDA Bladel [email protected]

06-42295744

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.