19 oktober 2023

Nieuwe mensen voor fractie en bestuur

Afgelopen periode zijn er gesprekken gevoerd met leden van onze partij en daarbij is gevraagd of en zo ja welke ambities zij hebben in de politiek. Uit deze gesprekken is naar voren gekomen dat Jens Vermunt bereid is bestuurslid van CDA Etten-Leur te worden. Inmiddels is Jens in de laatst gehouden ledenvergadering benoemd. Verder heeft Jasper de Hoon ook aangegeven belangstelling te hebben voor een rol in het bestuur. Hij is nu voorzitter van ZLTO afdeling Etten- Leur en zal in 2024 aansluiten bij het bestuur. Voor de fractie hebben twee leden zich aangemeld. Dat is in de eerste plaats Sven de Wit. Sven stond al op de kieslijst van de gemeenteraadsverkiezingen in 2022. Sven is inmiddels aangesloten bij de
fractievergaderingen en heeft de ambitie uitgesproken om burgerraadslid te worden. Een tweede lid dat voornemens is aan te sluiten bij de fractie is Anton Lips. Anton is vanuit zijn werk als manager Groen, Reiniging, Spelen en Recreatie voor de gemeente Breda goed thuis in zaken die binnen de gemeente spelen. Hij komt in het najaar meedraaien in de fractie.

De komende periode blijven bestuur en fractie actief om ook mensen te werven die op dit moment nog geen lid zijn van CDA Etten-Leur, maar die wel vanuit hun functioneren in onze gemeenschap betrokkenheid tonen bij de waarden die wij als partij in Etten-Leur belangrijk vinden. Mocht u mensen kennen, geef dan een tip aan bestuur of fractie door.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.