13 december 2017

CDA Gilze en Rijen in actie voor Magdalenakinderen

Aankomende zaterdag is de Rijense Kerstmarkt, en CDA Gilze en Rijen is daar natuurlijk bij. Niet met flyers, folders en slogans, maar voor het goede doel! Voor twee euro kunt u bij ons een leuke kerstattentie kopen. Alle opbrengsten gaan naar de Magdalenakinderen in Tela, Honduras.

We kunnen ons niet voorstellen dat iemand zit te wachten op flyerende politici vlak voor Kerstmis. Dus op 16 december laat CDA Gilze en Rijen de politiek lekker thuis, en komen we geld inzamelen voor het goede doel. In onze kraam kunt u een leuke kerstattentie kopen voor uw kinderen, kleinkinderen, neefjes en nichtjes. Rozijnen, chocola en ander zoets, heerlijk fruit, gesponsord door Tuinderij Peeters, en natuurlijk een mooie kerstversiering. De opbrengsten komen ten goede aan de Magdalenakinderen.

De Magdalenakinderen bestaan al sinds 1983. Ze zijn een initiatief van onze lokale parochie, Heilige Geest. De parochie ondersteunt een SOS kinderdorp in Midden-Amerika. Tela, Honduras om precies te zijn. SOS kinderdorpen biedt wereldwijd onderdak en zorg aan weeskinderen en  kinderen die door omstandigheden niet thuis kunnen opgroeien. Donateurs, collectes en het Drie Koningen zingen door de katholieke basisscholen, zorgen ervoor dat het geld bij elkaar wordt gebracht. Een prachtig lokaal initiatief, dat over de landsgrenzen heen durft te kijken en mensen in nood helpt. CDA werkt daar dankbaar aan mee.

We hopen zaterdag velen van u te mogen ontvangen bij onze kraam. Voor een gezellig praatje, en voor een leuke kerstattentie. Tot dan!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.