Politieke partij CDA Laarbeek

Hennie de Gooijer - Derksen

Penningmeester | Aarle-Rixtel

Functie: Penningmeester bestuur CDA Laarbeek

Waar sta ik voor: belangrijke waarden en normen

Ik ben Hennie de Gooijer-Derksen al bijna 45 jaar getrouwd met Kees de Gooijer, samen hebben we 4 zonen en inmiddels 4 kleindochters en 1 kleinzoon. Ik ben geboren en getogen Helmonder, maar meende toch vorig jaar de overstap naar de buurgemeente Aarle-Rixtel te maken. Inmiddels ben ik al 12 jaar lid van het CDA en heb meegedaan aan diverse verkiezingen en ook voor het waterschap heb ik op de lijst gestaan.

We wonen in het buitengebied van Aarle-Rixtel waar ik een kattencentrum run. Daarnaast hebben we een DHL parcelshop. We wonen hier in een mantelzorgsituatie met onze zoon die een hondencentrum heeft aldaar. Verder is mijn man invalide en ben ik bestuurslid van Aarle Onderneemt. Ik vind dat we in Aarle-Rixtel heel warm ontvangen zijn. Zelfs als helmonder heb ik me geen moment niet welkom gevoeld.

Ik ben ook lid van de seniorenvereniging KBO Aarle-Rixtel. Ik wil heel graag een bijdrage leveren aan een bewoonbaar Aarle-Rixtel en ik zie dan ook veel in de doorstroommakelaar. In mijn omgeving zie ik dat ouderen in grote huizen wonen en dat gaat allemaal goed zolang je gezond blijft, maar als ze dan iets mankeren moet het anders en dat kan dan niet ineens. Graag zet ik met hiervoor in.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.