Politieke partij CDA Laarbeek

Sandra van der Aa - Klomp

Lieshout

Mijn naam is Sandra van der Aa-Klomp uit Lieshout, getrouwd met Albèr van der Aa en moeder van 3 kinderen. Veel mensen kennen mij als medewerkster van de plaatselijke slager in Lieshout waar ik bijna 19 jaar met veel plezier heb gewerkt. Toch heb ik 3 jaar geleden de overstap gemaakt naar de zorg. Als echt mensen-mens geniet ik ervan om iedere werkdag mijn cliënten, dementerende ouderen, te helpen en te verzorgen. Door het werken met deze groep ouderen en het hebben van een kind met een beperking, ben ik me steeds meer gaan realiseren wat “echt” belangrijk is in het leven. Dit wil ik graag meegeven aan mijn kinderen en omgeving.

Ik ben niet politiek onderlegd en het heeft eerlijk gezegd ook niet mijn eerste interesse. Toch wil ik op mijn manier steun en vertrouwen uitspreken voor het CDA Laarbeek en sta daarom op deze lijst. Mijn man is al jaren actief voor het CDA Laarbeek en vanaf de spreekwoordelijke zijlijn ervaar ik hoe het CDA Laarbeek zich inzet voor ons mooie Laarbeek.  

Het CDA Laarbeek is een middenpartij met een visie. De blik is gericht op de toekomst, de partij zal niet handelen in de (arg)waan van de dag en de mens en haar omgeving staan centraal, niet de populisten. Een partij welke luistert naar wat er speelt in de samenleving en samen tot een oplossing probeert te komen waarbij ook het eigen initiatief een kans moet krijgen.

CDA Laarbeek: “de Kracht van Samen”.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.