04 september 2022

CDA start wekelijks spreekuur in Meierijstad.

CDA start wekelijks spreekuur in Meierijstad.

Vanaf aanstaande maandag 5 september kunnen bewoners van Meierijstad wekelijks een kop koffie drinken met een delegatie van de fractie CDA-Meierijstad.
Door middel van zo’n wekelijks spreekuur wil de partij het voor inwoners van Meierijstad gemakkelijker maken om met hen in contact te komen. Wij willen het voor onze inwoners mogelijk maken hun ideeën en zorgen met ons te delen.
Wij als politiek willen graag met de inwoners van Meierijstad in gesprek over de onderwerpen die de komende vier jaar aandacht behoeven van het CDA en de politiek in Meierijstad.  

Vanaf maandag 5 september aanstaande bent u wekelijks van harte welkom tussen 19:00 – 20:00 uur in het bestuurscentrum van Meierijstad aan de Burgemeester Wernerplein 1 in Sint-Oedenrode.
U kunt zich aanmelden via ons e-mailadres: [email protected] met daarbij het onderwerp waar u het over wilt hebben en met hoeveel personen u wilt komen. Wij zorgen dat de koffie klaar staat en de fractieverantwoordelijke voor het betreffende onderwerp aanwezig is. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.