Anton van der Staak

#8 | Oirschot

Ik ben geboren en getogen in Oirschot. Hier blijf ik; mij krijg je voor geen goud weg uit ons mooie dorp. Ik woon samen met Lisa en we zijn de trotse ouders van Tess, onze tienjarige dochter. Tess is nu jeugdburgemeester van Oirschot.

Zelf werk ik bij de gemeente Bladel als beleidsadviseur Grondzaken en Planeconomie.

In mijn vrije tijd was ik ruim 25 jaar actief bij voetbalvereniging Oirschot Vooruit; als speler, jeugdtrainer, jeugdleider en vlagger. Mijn andere passie is de dartsport. Het team dat ik oprichtte, heeft als motto: één team, één taak, één missie!

Graag bereik ik dat elke inwoner, jong of oud, in ons mooie dorp kan blijven wonen. De woningbouw moet de komende jaren echt een boost krijgen. Vanuit mijn deskundigheid draag ik daar met plezier een steentje aan bij. Dat doe ik bij het CDA, de partij waar ook mijn vader zich jarenlang voor inzette. Ook ik vind het belangrijk dat we samen met de inwoners onze gemeente leefbaar, duurzaam en bewoonbaar houden.

Graag bereik ik dat elke inwoner, jong of oud, in ons mooie dorp kan blijven wonen. De woningbouw moet de komende jaren echt een boost krijgen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.