stylish gray curvy background abstract design

Art Smulders

11 | Spoordonk

Ik geboren en opgegroeid in Oostelbeers en woon sinds 2015 in Spoordonk. Als zelfstandig ondernemer werk ik een aantal dagen per week in verschillende autogarages. Daar onderhoud ik auto’s, herstel ik schades en los ik technische problemen op. Op andere werkdagen ben ik beroepsbrandweerman in Eindhoven. In mijn vrije tijd ben ik lid van het vrijwillige brandweerkorps van Oirschot, het CDA en de Spoordonkse Boys.

Graag zet ik me in voor de jongeren in Oirschot. Ik vind het belangrijk dat zij betere kansen krijgen, bijvoorbeeld op de woningmarkt. Omdat die kansen nu erg klein zijn, vertrekken ze vaak uit Oirschot. Zo verliezen we het Oirschotse DNA in ons dorp en dat vind ik erg jammer. Daarnaast draag ik jonge ondernemers een extra warm hart toe. Door hen te ondersteunen, dragen we bij aan de economische groei van Oirschot.

Het CDA is een partij die zich inzet voor alle inwoners. We staan voor het algemene belang en niet voor het individuele belang. Daarbij krijg ik alle ruimte om me in te zetten voor de jongeren in onze gemeente. Dat doe ik tijdens fractievergaderingen op mijn manier: oplossingsgericht en met een kritische blik. Dat voelt goed.

Ik vind het belangrijk dat onze jongeren betere kansen krijgen, bijvoorbeeld op de woningmarkt.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.