José Versteden

#6 | Oirschot

Ik ben geboren in Liempde, maar woon nu al zo’n 30 jaar in Oirschot. Ik houd van tuinieren en werk al ruim 20 jaar bij een bloemist in Heeze.

Graag zette én zet ik me op allerlei manieren in voor ons mooie dorp. Ik draaide bijvoorbeeld vier jaar mee in de medezeggenschapsraad van de Antoniusschool en zat zo’n 15 jaar in het bestuur van buurtvereniging Sint Joris. Nu ben ik fanatiek lid van carnavalsvereniging De Draken. We doen jaarlijks mee met de optocht. Het is fijn om onze inwoners daarmee een mooie dag te bezorgen.

Ik voel me erg betrokken bij ons dorp in het algemeen en bij de agrarische sector in het bijzonder. We hebben zelf een melkveehouderij. Wat zou het jammer zijn als dergelijke familiebedrijven verloren zouden gaan. Naar mijn mening geven deze veel karakter aan het buitengebied.

Wat ik ook erg belangrijk vind, is goede zorg voor onze inwoners. De komende jaren krijgen we te maken met steeds meer vergrijzing, dus daar liggen denk ik ook nog belangrijke uitdagingen.

Laten we samen in gesprek gaan over de diverse uitdagingen in ons dorp. Samen bereik je altijd meer dan alleen. Dit is mijn motto en dat zie ik ook duidelijk terug bij het CDA; een partij met leden van verschillende leeftijden en met verschillende achtergronden. Iedereen is even belangrijk en ieders stem telt. Daarom voel ik me bij deze partij thuis.

Laten we samen in gesprek gaan over de diverse uitdagingen in ons dorp. Samen bereik je altijd meer dan alleen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.