Lily Maaref

Gemeenteraadslid

Ik kom uit Iran. Inmiddels woon ik al bijna 19 jaar in Middelbeers. Een heerlijk dorp met betrokken en gastvrije inwoners. Ik ben een voltijd moeder. Mijn grootste verantwoordelijkheid is te zorgen voor mijn drie schoolgaande kinderen, zodat ze hun talenten ontwikkelen en inzetten voor de samenleving. Dat doe ik alleen, mijn man overleed zes jaar geleden.

Zelf zet ik me ook graag voor de samenleving in. Ik was ongeveer 2 jaar lid van het kerkkoor en heb een aantal keer de pastoraatraad in Middelbeers bijgewoond. Een aantal keer heb ik geholpen bij de missen in zorgcentrum Vestakker. Dat vond ik superleuk. Helaas was dat niet meer te combineren met mijn opleiding HBO Bestuurskunde (die ik in 2022 afrond) en mijn werkzaamheden in de lokale politiek (sinds 2017). Sinds 2018 zit ik in de gemeenteraad.

Ik pleit voor een samenleving waarin niemand tussen wal en schip valt. Laten we oog hebben voor de behoeften van onze jongeren, ouderen, arme en eenzame mensen en mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Ook ondernemers en inwoners die initiatieven ontwikkelen voor ons dorp draag ik een extra warm hart toe. Samen doen is voor mij naar elkaar luisteren en samen zoeken naar de beste oplossingen. Samen doen is geen ‘ik’, maar ‘wij’. Daar sta ik voor.

Samen doen is geen ‘ik’ maar ‘wij’. Daar sta ik voor.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.