Wil Verhoeven

Gemeenteraadslid

Ik woon in Middelbeers en ben gepensioneerd. Stilzitten is er voor mij echter niet bij. Ik ben altijd druk met van alles. Denk aan advisering en management voor organisaties, klussen, sporten, kunstschilderen, lezen, opa zijn en het bijhouden van ontwikkelingen in de maatschappij.

Ook doe ik graag vrijwilligerswerk in onze mooie gemeente. Zo was ik bijvoorbeeld zes jaar voorzitter van voetbalvereniging Beerse Boys. Daarvoor was ik bij deze club actief als lid, jeugdtrainer, jeugdcoach en medeoprichter en voorzitter van de activiteitencommissie. Ook stond ik aan de basis van de oprichting van het recreatieve volleybalclubje ‘Hutspot’. En sinds kort zet ik me in voor het CDA.

Graag draag ik bij aan een gezonde samenleving waarin iedereen mee kan doen. Mijn speciale interesse gaat uit naar een duurzame samenleving, technologie, veiligheid, een eerlijke verdeling van de welvaart en het ontwikkelen van mensen en organisaties. Mijn kracht ligt in het analyseren van ontwikkelingen en het doorvertalen daarvan naar nieuw beleid. Dit, natuurlijk samen met anderen. Want alleen bereik je niets. Om tot de beste resultaten te komen, heb je de creativiteit, inspiratie en motivatie van anderen nodig. Samen kom je altijd weer tot nieuwe en betere inzichten en oplossingen.

Graag draag ik bij aan een gezonde samenleving waarin iedereen mee kan doen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.