15 maart 2018

Even voorstellen nr. 1 Marionne van Dongen

Al 20 jaar overtuigd lid van het CDA en voor deze gemeenteraadsverkiezingen de trotse lijsttrekker van een nieuw team wat samen met u het verschil wil gaan maken!

Geboren en getogen in de Langstraat (Drunen, gemeente Heusden) Getrouwd met Rob en moeder van 3 kinderen Annabelle(16), Matthijs (14) en Floris (12). De afgelopen jaren op verschillende plaatsen in Veldhoven gewoond (Cobbeek, Heikant, ’t Look) en op veel fronten kennis gemaakt en betrokken geraakt met Veldhoven. En hier voel ik me ook helemaal thuis.

Opgeleid aan de universiteit van Tilburg als algemeen econoom, met als richting regionale economie/economische geografie en openbare financiën. Via werk bij provincie Brabant, Streekgewest Westelijke Mijnstreek, gemeente Bergeijk en Samenwerking Kempengemeenten verder gespecialiseerd in samenwerking tussen gemeenten.

Momenteel werkzaam als directiesecretaris van de Samenwerking Kempengemeenten. Dit is een samenwerkingsverband van de gemeenten Bergeijk, Bladel, Eersel, Oirschot en Reusel-De Mierden

Door opleiding, werk en algemene betrokkenheid bij de samenleving bewust van de huidige veranderingen op sociaal en economisch gebied. Ik wil in samenspraak aansturen op creatieve nieuwe eigentijdse oplossingen en mogelijkheden als antwoord op veranderingen in de gemeente Veldhoven.  En ben ook bereid daarvoor keuzes te maken als de situatie daar om vraagt. Denkend vanuit creatieve mogelijkheden. Niet de structuur maar de vraag is leidend!

Een goede samenleving betekent voor mij ook oog hebben voor elkaar, Veldhoven op ware grootte beschouwen, invulling geven aan veranderingen, geloven in kracht van liefde en aandacht.

Mijn speciale interesse gaat uit naar veiligheid en gezondheid, nog steeds twee van de belangrijkste thema’s voor inwoners van Veldhoven.

“In beweging voor Veldhoven door, samen met u, het verschil te maken!”

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.