07 maart 2018

Even voorstellen nr. 3 Ton Bolsius

Geboren Hagenaar maar inmiddels het grootste deel van mijn leven woonachtig in de kom van Zeelst. Getrouwd met Marianne, waarmee ik ook samen huisarts geweest ben, twee dochters en één zoon en ook trotse opa van twee kleindochters Lenne en Filou, die ook in Veldhoven woonachtig zijn.

Nadat ik 30 jaar werkzaam geweest ben als huisarts en directeur van Gezondheidscentrum De Bolzen in de lokale gezondheidszorg van Veldhoven ben ik nu 4 jaar actief als raadslid voor het CDA. Inmiddels ben ik ervan overtuigd, dat je ook via de politiek, een bijdrage kan leveren aan het welzijn van inwoners. Aan de ene kant is dat leefomgeving van alle mensen binnen Veldhoven: Aantrekkelijke wijken en goede voorzieningen, waarbij iedere inwoner, jong en oud, medeverantwoordelijk is voor zijn eigen welbevinden. Anderzijds kun je Veldhoven niet los zien van de regio. De samenwerking met de gemeenten om ons heen hebben we nodig om als Veldhoven optimaal te kunnen functioneren en ons recht van zelfstandigheid te behouden.

Ik voel mij zeker niet te oud om voor het CDA de komende 4 jaar in beweging te blijven in en om Veldhoven voor alle leeftijdscategorieën.

 “Toegankelijke zorg dichtbij, 1 loket per wijk!”

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.