26 februari 2018

Even voorstellen nr. 4 Joop Horsten

Joop Horsten, 59, getrouwd met Marianne en vader van 3 volwassen zonen. Ik pak graag de fiets en daarnaast is muziek voor mij een grote inspiratiebron.

Na ruim 35 jaar in de financiële wereld, waarvan meer dan 25 jaar bij de Rabobank, heb ik er eind 2016 bewust voor gekozen het laatste deel van mijn werkzame leven een andere invulling te geven. Ik ondersteun en coach ondernemers in het MKB die het even wat lastiger hebben, adviseer de bibliotheek Eindhoven in haar veranderproces, werk als budgetcoach bij het Bureau Sociaal Raadslieden en ben lid van de Ledenraad Rabobank Eindhoven Veldhoven. Vanaf het najaar van 2016 ben ik intensief betrokken aan de zijlijn van de CDA-fractie.

Omdat saamhorigheid, barmhartigheid en rentmeesterschap voor mij en het CDA Veldhoven belangrijke waarden zijn wil ik graag een bijdrage leveren. Samen in een team waarin vogels van diverse pluimage elkaar versterken en helpen om onze inwoners en ondernemers met hart voor elkaar naast elkaar te laten leven.

Vanuit mijn bedrijfsmatige achtergrond wil ik mij graag extra inzetten het ondernemersklimaat in Veldhoven te verbeteren door de samenwerking op te zoeken, met de regio maar ook de bedrijven onderling en met de onderwijsinstituten die hier gevestigd zijn. Daarnaast wil ik me sterk maken voor de ZZP-ers, met name de toegankelijkheid van de schuldhulpverlening voor deze groep.

“In beweging voor onze ondernemers in Veldhoven door te investeren in het terugdringen van de leegstand in de winkelcentra Kromstraat en City Centrum!”

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.