15 februari 2018

Even voorstellen nr. 6 Martijn Tholen

Martijn Tholen 46 jaar en samenwonend met Lion en onze 4 kinderen in de leeftijd van 10 t/m 15 jaar in Oerle op de Halfmijl, waar we een agrarisch bedrijf runnen. Daarnaast ben ik actief als adviseur rundvee en bestuurslid bij het waterschap De Dommel. 

Ik wil me, namens u, inzetten voor een betere leefomgeving waar infrastructuur, ontwikkeling van dorpen, ondernemerschap en veiligheid voorop staan. Het dorpse karakter en de saamhorigheid dragen bij aan een betere zorg en ontwikkeling voor de wijken. Bewoners horen actief betrokken te worden bij ontwikkeling van de leefomgeving waarin men werkt, leeft en recreëert. Het integreren van de nieuwe bewoners zoals de drie dorpen bij de bestaande woonkernen en vanuit die ontmoetingen een zorgzame samenleving uitbouwen voor oud en jong. Een leefomgeving waar men weer trots op is!

Met de komst van de omgevingswet krijgen gemeenten gelukkig ook steeds meer mogelijkheden om de leefomgeving, milieu en natuur steeds beter op de behoeften van onze inwoners en ondernemers af te stemmen. Geen nee tenzij, maar ja mits. Het is tenslotte onze omgeving waarin we samen naast elkaar wonen, werken en leven!

“In beweging voor een goede bereikbaarheid van onze wijken en dorpen voor jong en oud”

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.