16 maart 2024

We maken de balans op

Twee jaar geleden vonden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Met nog twee jaar te gaan tot de volgende lokale verkiezingen gaat het CDA met de behaalde resultaten de straat op. Zo wil de fractie de inwoners ook buiten verkiezingstijd betrekken bij de politiek.

Fractievoorzitter Tanja de Leeuw: “Wij willen een bestuurscultuur gebaseerd op vertrouwen”.

Bij de verkiezingen in 2022 haalde CDA-Waalre drie zetels en was hiermee de winnaar van de gemeenteraadsverkiezingen. Het CDA voerde campagne met de belofte om een zelfstandige gemeente te blijven. Nu de raadsperiode halverwege is maken we de balans op wat we tot nu toe hebben bereikt:

  • CDA-Waalre steunt de ontwikkelingen van Dorpshart Aalst. Hier krijgt een mooi, leefbaar en groen winkelcentrum steeds meer vorm. De  'verbouwing' van de Eindhovenseweg duurt lang! Maar daardoor krijgen we een duurzaam ingerichte dertig kilometerweg waardoor het centrum leefbaar wordt en blijft.
  • We werken mee met onze partners in de Brainportregio. Samen komen we verder.
  • We steunen nieuwe initiatieven zoals ‘een leven lang wonen in Waalre’

Het CDA staat midden in de samenleving. We hebben contacten met inwoners en ondernemers. Wil je in gesprek over wat het CDA in Waalre doet? Dan kun je contact opnemen met fractievoorzitter Tanja de Leeuw.

 

Foto Gemeente Waalre - Ria van der Ploeg

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.