12 maart 2018

CDA trakteert senioren tijdens Koegraspop

De 2e editie van Koegraspop was niet alleen een geslaagd Dorpsevenement voor jongeren, ook senioren genoten volop. Op de laatste dag trakteerde het CDA de senioren op gebak.

En zo fleurde het CDA de laatste dag van Koegraspop op. Lijsttrekker Krul: “Mooi om de saamhorigheid te zien tussen de Julianadorpers. Jong en oud en iedereen praat met elkaar.”

De middag werd muzikaal begeleid door de nummer 7 van de lijst, CDA’er Sonja Janssen. Zij zong de senioren toe, samen met Sikina en Patrick Pinchetti. De ruim 80 ouderen waren blij verrast. “M’n buurvrouw vroeg of ik meeging. Ik twijfelde even, maar wat geweldig dit. Mensen om me heen, muziek, koffie en een gebakje van het CDA. Echt leuk”, aldus een bewoner van Buitenveld. Voor de kleinere waren er ballonnen. 

'Krul: “We kunnen als politiek wel praten over wat we voor senioren kunnen doen, maar we kunnen ook gewoon aan de slag gaan.''

‘s Avonds stroopten de CDA-kandidaten de mouwen op en haalden geld op voor het goede doel. Stichting Present kreeg een cheque van € 100. Een mooi resultaat. “Stichting present is de reden dat ik mij maatschappelijk inzet. Ik ben ontzettend trots dat het CDA-team iets voor deze geweldige mensen terug doen.”

Andere goede doelen waarvoor dorpers zich inzetten waren JHC, JVC en Kunstzin.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.