21 november 2019

Marion van Roden beëdigd tot CDA steunfractielid in Gooise Meren

Vandaag is Marion van Roden benoemd tot CDA steunfractielid in Gooise Meren

 

Wij zijn als CDA erg verheugd dat Marion van Roden beëdigd tot CDA steunfractielid in de Gemeente Gooise Meren. Hieronder de introductie van Marion:

 

Hierbij stel ik mijzelf graag even voor; ik ben Marion van Roden,  ik ben 68 jaar.

In mijn werkbare leven heb ik mij bezig gehouden reclame-marketing en management in Formule 1 samen met mijn veel te vroeg overleden ex echtgenoot en vader van mijn prachtige zoon, daarna 20 jaar bij de GGD Gooi en Vechtstrek waarvan vele jaren Tropenvaccinatie en later als manager bij grote meubelzaken.

Al sinds de fusie tot Gooise Meren actief in de politiek, ik wilde iets doen voor de maatschappij niet mopperen maar doen!

Ik ben begonnen bij een lokale partij maar voor de verkiezingen hebben wij deze ontbonden en heb mij aangesloten bij het CDA en sinds die tijd bezig gehouden, als fractieondersteuner, met collega Hanneke van der Wiele, met de WMO, centrum Bussum en Huisvesting.

In mijn nieuwe functie wil ik mij voornamelijk bezighouden met het centrum van Bussum maar ook veiligheid.Als geboren en getogen Bussumse ligt het na aan mijn hart om Bussum een mooi, gezellig en veilig onderdeel te maken van Gooise meren.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.