Thijs Nell

Waterschap Amstel Gooi en Vecht, woonachtig in Muiden

Over mij:

Na mijn studie Chemistry in Utrecht heb ik 4,5 jaar bij het VUmc in Amsterdam gewerkt. Momenteel ben ik werkondernemer bij TMC te Utrecht. Ik kwam al jong in aanraking met de politiek en ben commissielid voor het CDA in de gemeente Muiden geweest. Nu ben ik Commissielid voor het CDA in het Waterschap Amstel Gooi en Vecht. Door mijn technische achtergrond heb ik vaak een net andere kijk op de politiek. Het CDA is een brede volkspartij wat ik heel belangrijk vind zodat iedereen zich vertegenwoordigd kan voelen door het CDA. Rentmeesterschap vind ik heel belangrijk zodat het leefbaar blijft voor volgende generaties.

 

Mijn doelen:

 

Belangrijk is om Gooise Meren leefbaar te houden met zijn eigen identiteit. We moeten dan ook als Gooise Meren een sterk blok vormen zodat tegenwicht kunnen bieden aan Amsterdam en Almere.

 

Mijn levensvisie:

Zelf ben ik erg gehecht aan de vrijheid die we als Nederlander hebben, om deze vrijheid goed te kunnen behouden moeten we wel zelf verantwoordelijkheid durven en willen nemen. Ik ben er van overtuigd dat men zelf deze verantwoording kunnen dragen zodat niet alles vast gegoten hoeft te worden in regels. Mijn geloofsovertuiging is Nederlands hervormd.

 

Bereikbaar via: tnell_1990@hotmail.com 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.