29 januari 2014

Huub Jaeqx, kandidaat nr. 13, stelt zich voor

Wij hebben twee dochters, twee zonen, vier kleinzonen en een kleindochter. Ik ben nu bijna 15 jaar lid van het CDA waarvan 10 jaar als raadslid. Via het bedrijfsleven ben ik in het voortgezet onderwijs verzeild geraakt. Hier heb ik diverse functies bekleed zoals leraar wiskunde, examensecretaris en afdelingsleider. Nu ben ik gepensioneerd. Bestuurlijke ervaring heb ik opgedaan in het parochiebestuur, het bestuur van scholengemeenschap Oscar Romero/Werenfridus en de besturen van volleybalvereniging VVW en tennisvereniging de Kaag in Wervershoof. Ik ben al jaren actief betrokken bij de St. Werenfridusparochie in Wervershoof waar ik als lekenvoorganger voorga bij woord en communiediensten en avondwaken.

Ik hecht veel waarde aan de leefbaarheid in de gemeente Medemblik en zie het dan ook als een uitdaging om daaraan mede gestalte te geven, en daarover mee te kunnen beslissen. Het is erg gemakkelijk om vanaf de zijlijn aan te geven hoe het moet, maar het geeft mij meer voldoening om midden in het proces te zitten en daardoor wezenlijk te proberen invloed uit te oefenen op het uiteindelijke resultaat.

Respect op straat en respect tussen mensen onderling.Respect voor andermans eigendommen. Samen de vereenzaming van ouderen tegen gaan. Samen duurzaamheid bevorderen en de kernen schoonhouden. Een veilig en sociaal leven.Vasthoudend op het terrein van waarden en normen.

Dat is waar ik mij voor wil inzetten en hoop zo een positieve bijdrage te kunnen leveren aan de samenleving in onze gemeente Medemblik.

Huub Jaeqx

[email protected] Tel: 0228‑582196

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.