24 december 2013

Peter Bot, nummer 10 op onze lijst, stelt zichzelf voor.

In ben een geboren en getogen Medemblikker en na een afwezigheid van 13 jaar bij Londen te hebben gewoond, weer woonachtig in Medemblik. Hier werk ik ok voor dezelfde international zakenreisoganisatie als in Engeland.

Ik werd van de zomer gevraagd om na te denken over een eventueel kandidaat raadslid te worden voor het CDA. Het overviel mij wel maar nu ben ik super enthousiast om meer te gaan doen voor de gemeente Medemblik.

De stad Medemblik heeft een rijke geschiedenis en samen met de andere kernen vormen een prachtige gemeente die verdient om goed politiek geleid te worden. De politiek vormt een brug om de verschillende kernen binnen de gemeente bij elkaar te houden en de voortgang in goede banen te leiden. Ik zou hier graag mijn steentje aan bij willen dragen, want ik geloof oprecht dat we zelf de uitdagingen moeten aanpakken.

Ik voel dat het CDA de beste partij is om dit te overbruggen want de saamhorigheid die ik zie bij verenigingen, evenementen en andere bijeenkomsten komenn ook terug binnen de standpunten van het CDA.

De belangen van de stad Medemblik zijn dermate groot dat dit onze aandacht blijft verdienen zoals de watersport en de industrieen erom heen. De ondernemers moeten de ruimte krijgen om zichzelf te kunnen blijven ontwikkelen. Maar we mogen ook de jongeren en de ouderen niet vergeten want wij moeten samen onze stad leefbaar en aantrekkelijk houden.

De stad Medemblik verdient een vertegenwoordiger die de belangen zoveel mogelijk behartigt en daarom stel ik mij kandidaat om voor het CDA dit te gaa doen.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.