17 februari 2014

Ted de Lange, kandidaat nr 5, stel zich aan u voor

Ik ben Ted de Lange, getrouwd, 59 jaar en woonachtig in het prachtige Medemblik. Voor de komende gemeenteraadsverkiezingen van 19 maart 2014 sta ik nummer 5 op de kieslijst van CDA Medemblik.

Ik ben jarenlang zelfstandig ondernemer geweest en heb 8 jaar een winkel in Medemblik gerund. Mijn bedrijf was gericht op (lig)fiets & fluisterboot verhuur en het organiseren van (lig)fietsarrangementen. Na de verkoop van de winkel heb ik geen verhuur meer, maar ben wel doorgegaan met verkoop van ligfietsen en ligfietsdriewielers. Door mijn bedrijf en als mede-oprichter en 2 jaar voorzitter van het Toeristisch Platform Medemblik (STPM) heb ik veel ervaring opgedaan in het toerisme, dagrecreatie en watersport.

Waar ga ik voor!

Ik wil een bijdrage leveren om Medemblik verder op de kaart te zetten. Hoe meer toeristen, fietsers en watersporters de weg vinden naar Medemblik, des te beter. Voor de werkgelegenheid, economie, winkeliers, musea, horeca en overige ondernemers. Een goede bereikbaarheid van Medemblik. Goed afgestemd openbaar vervoer voor iedereen.Ik ga voor veilig fietsen in Medemblik. Kritisch zijn op besteding van ons belastinggeld!

Ik  ga voor samenwerking met burgers, gemeente, midden- en kleinbedrijf. Door uitdagingen als gemeenschappelijke uitdagingen op te vatten. En samen de bereidheid om concessies te doen. Dat is belangrijk voor de groei en continuïteit van Medemblik. Welwillendheid maakt het verschil.

Ted de Lange, Nr. 5 CDA Medemblik, Email: [email protected]

Twitter: @ligfietsen

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.