3. Els van den Bosch-Swagerman

Ik ben Els van der Bosch en met trots en enthousiasme ben ik opnieuw beschikbaar als kandidaat voor het CDA. Met ervaring op de portefeuilles Sociaal Domein en Ruimtelijke Ontwikkeling meen ik een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de gemeenteraad. Ik woon in Andijk, ben 55 jaar, getrouwd met Hans en moeder van drie zonen.

Waarom CDA

Het CDA is geen partij van ‘u vraagt, wij draaien’ maar handelt vanuit overtuiging. Onze tijdloze uitgangspunten zoals Rentmeesterschap en Zorg voor elkaar vormen een stabiele basis voor het nemen van besluiten.

 

Ik zet mij in voor

Ik wil me onverminderd inzetten voor het versnellen van woningbouw, plannen genoeg maar het duurt te lang voordat ergens een eerste paal de grond in gaat. Daarnaast maak ik me er hard voor om mensen zonder baan aan het werk te krijgen. Werk is de beste vorm voor bestaanszekerheid. 

Tot slot: ik ben trots op onze kandidatenlijst met een mooie mix van vrouwen en mannen en alle leeftijden tussen de 20 en 80 jaar zijn vertegenwoordigd. En: er woont áltijd een CDA’er bij u in de buurt.

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.