Sonja Bloom

Secretaris

Over Sonja: Sonja Bloom (48 jaar) woont samen met Jur, dochter Anouk en zoon Mark in Schagerbrug.

Achtergrond: Ik ben opgegroeid in een agrarisch gezin. Na mijn middelbare school ben ik naar de Koninklijke Marine gegaan, waar ik veel van de wereld heb mogen zien. Ook heb ik in die tijd mijn diploma als Register Accountant behaald. Na ongeveer 19 jaar ben ik als business controller gaan werken in het onderwijs en daarna in de sociale woningbouw. Naast mijn werk ben ik duikinstructeur en lid van de Raad van Toezicht van de Pontis Onderwijsgroep (voorheen het Regius College te Schagen).

Mooiste plekje van Schagen:  Rondje om de kerk centrum Schagen. Hier komt veel samen, van de Westfriese Markt, diverse restaurants, de vele evenementen tot en met het cultuurhuis Markt 18.

Motivatie: Ik wil graag mijn opgedane kennis vanuit mijn accountancy achtergrond, maar ook vanuit het onderwijs en de sociale woningbouw inzetten voor de gemeenschap, zodanig dat de gemeente Schagen zijn doelstellingen weet te halen op diverse gebieden en daarbij financieel gezond blijft.

Waarom CDA Schagen: Na een eerste kennismakingscursus met de gemeentelijk politiek en een fractievergadering van het CDA Schagen sprak  de wijze van vergaderen binnen de fractie mij aan. Er is ruimte voor ieder zijn mening, de discussie wordt niet geschuwd ook bij moeilijke onderwerpen. De (fractie)leden vormen een gemêleerd gezelschap en vormen een mooie afspiegeling van de gehele gemeente Schagen. Iedereen is erg betrokken en zet zich op zijn eigen wijze in voor de gemeenschap.

Levensmotto: Samen bereiken we meer

Contact: Je kunt Sonja bereiken via  

Email: [email protected]

Sonja heeft ook een persoonlijke flyer gemaakt. Interesse? Klikt u dan hier.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.