Wim Vonk

Fractielid

Over Wim: Wim is geboren op 30 september 1959 in Julianadorp. In 1985 getrouwd met Annemiek, we kochten een nieuwbouwwoning in hartje Schagerbrug, waar we nog steeds met veel plezier wonen. Inmiddels zijn de kinderen de deur uit, wonen met hun partners in Schagen en zijn wij opa en oma geworden van onze prachtige kleindochter Fiene.

Achtergrond: Sinds 1989 ben ik eigenaar van Vonk Pensioenadviesbureau, werk daarbij voornamelijk voor accountantskantoren om te adviseren en te bemiddelen bij kleine en middelgrote ondernemingen als er sprake is van bedrijfsoverdracht of -beëindiging.

Mooiste plekje van de gemeente Schagen: Ik draag graag mijn steentje bij  aan een leefbare samenleving, daarom ben ik in 2000 toegetreden tot het bestuur van v.v. Vesdo in ons dorp. De laatste 12 jaar ben ik voorzitter van de club. In 2002 hebben we als sportverenigingen de exploitatie overgenomen van Sporthal Molentocht om deze accommodatie voor ons dorp te behouden. Bij onze plaatselijke tennisclub organiseer ik jaarlijks de clubkampioenschappen. De mooiste beloning is een bruisend sportpark op een stralende zaterdag of zondag met veel sporters en ouders die op deze manier genieten van de faciliteiten in ons dorp. Op dat moment is dat het mooiste plekje van de gemeente.

Motivatie: Sinds 2018 ben ik CDA-gemeenteraadslid in Schagen. Op deze wijze wil ik een bijdrage leveren aan de leefbaarheid binnen onze omgeving. Samen zorgen voor een actief verenigingsleven en een gezond bedrijfsleven in een gemeente waarin we omzien naar elkaar.

Waarom CDA-Schagen: Vanuit mijn diverse bestuursfuncties in de afgelopen jaren heb ik veel contact gehad met zowel Schager ambtenaren als vertegenwoordigers van politieke partijen. De betrokkenheid en slagvaardigheid die ik aantrof bij de CDA-bestuurders sprak mij enorm aan. Degenen die mij kennen zullen dit begrijpen, aangezien ik zelf ook graag vanuit deze instelling werk. Binnen die structuur verwacht ik ook op een slagvaardige manier de belangen te behartigen van de kernen in onze mooie gemeente Schagen.

Levensmotto: “Denk niet in problemen, maar mét elkaar vooral in oplossingen!”.

Contact: Wil je van gedachten wisselen?

mobiel: 06-125 10 759

Email: [email protected] 

Wim heeft ook een persoonlijke flyer gemaakt. Interesse? Klikt u dan hier

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.