Kenny Bol

Kandidaat plek 4

Wie ben ik en wat doe ik beroepsmatig? 

Mijn naam is Kenny Bol. Ik ben 31 jaar en woon al mijn hele leven in Zandvoort. Samen met mijn vriendin woon ik op de Van Lennepweg. Momenteel ben ik werkzaam binnen het voortgezet speciaal onderwijs. Binnen Zandvoort heb ik mij veelal ingezet als vrijwilliger bij verschillende stichtingen en verenigingen. Onder andere bij Rekreade, Scouting en de Speelgoedvijver.   

 Wat vind ik belangrijk/mooi aan Zandvoort?    

Ik zie Zandvoort als een bruisend en ondernemend dorp. Als klein dorp kunnen we samen evenementen neerzetten van wereldniveau.  Gelegen tussen strand en duin is dit een plek waar wij trots op mogen zijn. Ook telt Zandvoort vele sociale initiatieven, ik ga mij inzetten om deze mooie initiatieven te ondersteunen.   

Wat heb ik ingebracht in mijn gemeente? Hoe heb ik ervoor gezorgd dat Zandvoort een betere plek is?   

Al tien jaar zet ik mij met veel energie in voor Zandvoort. Dat doe ik door maatschappelijk actief te zijn bij diverse verenigingen. Dat begon allemaal bij Rekreade, vervolgens bij Scouting Stella Maris - St. Willibrordus en daarna ook bij de Speelgoedvijver. Door mijn vrijwilligerswerk raakte ik geïnteresseerd in de politiek.   

Wat zou ik graag willen verbeteren de komende raadsperiode? Waarvoor wil ik mij gaan inzetten? Wat vind ik belangrijk? Wie wil ik ondersteunen.  

Ik sta met beide benen middenin de maatschappij en weet daardoor wat er speelt in Zandvoort. Van absoluut belang is de huisvesting voor starters. Ik vind het belangrijk dat jonge Zandvoorters in het dorp kunnen blijven wonen waar zij opgegroeid zijn. Helaas vissen veel Zandvoorters achter het net op de oververhitte woningmarkt. Daar ligt een grote uitdaging.   

Vragen?

Mail naar [email protected] 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.