Ralf Endstra

Kandidaat, plek 5

Mijn naam is Ralf Endstra. Ik ben 33 jaar oud en accountmanager VvE bij Woningcorporatie Ymere.Ik woon samen met mijn vriendin in Oud-Noord. Ik heb twee kinderen; Isabella (9 jaar) en Rafael (5jaar). Ik houd van lange wandelingen maken en leuke dingen doen met vrienden en familie.Zandvoort is een prachtig dorp en heeft een mooie omgeving om mijn wandelingen voort te zetten.Tijdens mijn wandelingen kan ik nadenken of juist mijn hoofd leeg maken. Ik neem je graag mee in mijn politieke wandeling.

In de politiek en de daarbij behorende vergaderingen lopen de emoties soms hoog op. Je zou eigenlijk rood willen Tijdens een wandeling denk ik aan zulke dingen. Emoties zijn goed en je kan ze inzetten, maar het kan ook een valkuil zijn om je altijd te laten leiden door emoties, hetgeen dan leidt tot inefficiëntie. Tijdens één van mijn wandelingen in het dorp kwam ik op één van de speerpunten van ons verkiezingsprogramma: “Veilig wonen en leven”. Dit willen wij, CDA Zandvoort, concreet realiseren door de volgende punten tot uitvoering te brengen:

Het wonen (koop en huur) voor iedereen én betaalbaar.
Het vergroten van de veiligheid en deeffectieve handhaving.

Bovenstaande is mogelijk door de leefomgeving in de woonwijken op een hoger niveau te brengen én door de woonlasten zo laag mogelijk te houden. Voor alle details hierover verwijs ik graag naar ons verkiezingsprogramma. Wandel met mij mee!

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.