Teuni Scholthof

Fractievoorzitter

Een serieuze stem geven aan jou, dat is waar ik voor sta. Ik ben actief geworden omdat ik vind dat de politiek minder óver inwoners, maar meer mét inwoners moet beslissen.

Wie ik ben? Ik ben Teuni Scholthof, geboren in 1986 in Deventer en getogen in Bathmen en omgeving. Ik heb bestuurskunde gestudeerd, ben getrouwd en heb een dochter. De politiek kan wel wat vernieuwing gebruiken. Jongeren en jonge ouders zijn niet goed vertegenwoordigd in de raad. Als dertiger wil ik een frisse wind in de gemeenteraad brengen. Dat doe ik door in contact te staan met de mensen waarvoor we beleid maken.

Bij de term politiek denken mensen aan spelletjes en het niet serieus nemen van inwoners. Ik begrijp dat. Het tegendeel wil ik bewijzen door maatschappelijke meerwaarde voorop te stellen en inwoners echt zeggenschap te geven. CDA Deventer heeft géén heilige huisjes en we schuiven niet vooruit wat nu opgelost kan worden. De grote uitdagingen van vandaag – op de woningmarkt, op gebied van energie en op het platteland – zien we onder ogen en pakken we aan. En dat aanpakken doen we niet over de hoofden van mensen heen, maar sámen met inwoners.

We zijn vertrouwd op inhoud. Het CDA komt op voor mensen die het moeilijk hebben: mensen die zorg nodig hebben, studenten die tussen wal en schip vallen, ondernemers bij wie het water aan de lippen staat, bezorgde ouders, het handjevol vrijwilligers in de verenigingen, de boeren voor wie alles onzeker is. En: hoe hard er aan de flanken ook geschreeuwd wordt, wij geloven dat de beste oplossingen in het midden liggen. Ik mag mijzelf de trotse aanvoerder noemen van een mooie lijst met mensen uit alle gelederen: uit de stad, de verschillende dorpen en het platteland en van twintigers tot zestigers. Het CDA Deventer team is vernieuwend, fris en de teamleden zijn vol met ambitie om jouw volksvertegenwoordiger te worden.

CDA Deventer kijkt verder dan one-issue-partijen en verbindt links en rechts. In deze tijden van polarisatie is dat hard nodig. 

Weet mij te vinden:

[email protected]

0611222316

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.