Eemnes maken we samen

Het is fijn wonen in Eemnes, een vriendelijk dorp, goede voorzieningen en een vitaal dorpsleven.  Maar wat glimt moet je blijven poetsen, anders wordt het dof. Zuinig zijn op wat er is, maar soms ook vernieuwen om te kunnen blijven sprankelen. Dankzij het rijke dorpsleven en voorzieningen zoals de Minnehof en het Huis van Eemnes blijft ons dorp vitaal. Wij willen blijven werken aan een levendig en stralend Eemnes.

Uitdagingen zijn er genoeg, zoals het schrijnende tekort aan passende woonruimte. Wij willen meer betaalbare woningen voor onze jongeren en aangepaste woningen voor onze senioren, zodat jong en oud met plezier in Eemnes kan (blijven) wonen. Maar ook het klimaat vraagt om keuzes. Keuzes die we alleen samen met u kunnen maken. Het doel klimaatneutraal ligt vast, maar de weg ernaar toe ligt nog open. Op die weg willen we de komende tijd grote stappen zetten. “Er voor elkaar zijn” vinden we belangrijk. Vooral de jeugdzorg  heeft onze aandacht en inzet hard nodig. Met de beperkte middelen die er zijn mag er toch niemand buiten de boot vallen. Dat vraagt om betrokkenheid en voeten in de klei.

wij zetten ons in voor:

Nieuws

Wie zijn de CDA mensen?

Van links naar rechts: Pieter Seldenrijk (raadslid), René van Schaik (raadslid), Natasja Bunt (raadslid) en Mirjam Havinga (wethouder),

Contact CDA Eemnes

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.