Pim van Rossum

raadslid

Mijn naam is Pim van Rossum, dertig jaar oud, docent Maatschappijleer op het Niftarlake College te Maarssen en woonachtig in Vreeland. Ik heb 28 jaar in Loenen aan de Vecht gewoond en ben ruim twee jaar geleden met mijn vriendin Renate in Vreeland komen wonen.
Wonen in de Vechtstreek bevalt ons uitstekend en mijn credo is dan ook, wat mooi is, moet mooi blijven. Verstandig om gaan met de beperkte ruimte die er is, is voor mij een belangrijk punt in alle dossiers betreffende Ruimtelijke Ordening, waar ik de trotse CDA-woordvoerder van ben.
Het moet voor iedereen mogelijk zijn om hier te wonen, daarom zal ik mij dan ook altijd hard maken voor tenminste 30% sociale woningbouw. Tevens houd ik mij bezig met Vitaal Platteland, een onderwerp dat wij ook in ons campagne Hart voor Stichtse Vecht steeds terug lieten komen. Én ik zit voor Stichtse Vecht in het algemeen bestuur van het Plassenschap Loosdrecht e.o. 

Naast raadslid ben ik ook voorzitter van de Oranjevereniging Loenen en chauffeur bij de UCI/KNWU van jurywagens in wielerkoersen. 

U kunt mij altijd mailen of bellen als er iets speelt in uw omgeving. 
Hartelijke groet,
Pim van Rossum
rsm@niftarlake.nl
Mobiel (06) 22668276 (bij voorkeur niet op zondag)

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.