27 februari 2024

Vacature: fractiemedewerker gezocht!

Dit ga je doen:

Jij bent enthousiast, gestructureerd en politiek geïnteresseerd. Je bent verantwoordelijk voor het agendabeheer van onze fractie en bent het eerste contactpunt voor organisaties en bewoners. Daarnaast organiseer je werkbezoeken en bijeenkomsten, waar je op zoek bent naar de volgende politieke uitdaging van de stad. Ook denk je mee over de volgende editie van de masterclass en onze andere creatieve projecten.

Dit bieden we jou:

Werken als fractiemedewerker is afwisselend en uitdagend. Je werkt in het hart van de Utrechtse politiek. Welke plannen heeft de gemeente met de zorg van onze inwoners, waar gaat er worden gebouwd en hoe maken we de stad veiliger? Jij bent straks overal van op de hoogte. Je komt te werken in een gezellige en ambitieuze fractie. Het salaris is vastgesteld op €1100,- netto per maand op basis van een 16-urige werkweek.

Dit vragen we:

Je woont in Utrecht en bent voor 16 uur per week beschikbaar vanaf eind maart. Dat is goed te combineren met andere werkzaamheden. Je hebt goede organisatorische vaardigheden, schrijft foutloos Nederlands en bent flexibel. Je werkt standaard op maandagavond en donderdag, maar vindt het niet erg om daarbuiten een klus op te pakken als dat nodig is. Nog geen lid van het CDA? Geen probleem, als je je maar kunt vinden in onze ideeën; tijdens je werk leer je het CDA Utrecht snel genoeg kennen.

Enthousiast?

Leuk! We ontvangen je sollicitatiebrief en cv graag via [email protected]. De reactiedeadline is zondag 24 maart. Je hoort daarna zo snel mogelijk wanneer je op gesprek mag komen.

 

Nieuwsgierig geworden? Kom gerust een keer een kop koffie drinken op het stadhuis of stuur ons een berichtje!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.