30 november 2022

Vacature: fractiemedewerker gezocht!

Dit ga je doen:

Jij werkt gestructureerd, nauwkeurig en hebt een politieke antenne. Je bent verantwoordelijk voor het agendabeheer van onze fractie, bent het eerste contactpunt voor organisaties en bewoners en zorgt voor goede afhandeling van inkomende en uitgaande e-mail. Daarnaast organiseer je werkbezoeken en bijeenkomsten, en heb je tussendoor ook nog een persbericht getikt en verzonden.

Dit bieden we jou:

Werken als fractiemedewerker is afwisselend en uitdagend. Je werkt in het hart van de Utrechtse politiek. Welke plannen heeft de gemeente met de zorg van onze inwoners, waar gaat er worden gebouwd en hoe maken we de stad veiliger? Jij bent overal van op de hoogte. Je komt te werken in een enthousiaste en ambitieuze fractie. Het salaris is vastgesteld op €950,- netto per maand op basis van een 16-urige werkweek.

Dit vragen we:

Je woont in Utrecht en bent voor 16 uur per week beschikbaar vanaf begin 2023. Dat is goed te combineren met een studie of andere werkzaamheden. Je hebt goede organisatorische vaardigheden, schrijft foutloos Nederlands en bent flexibel. Je werkt standaard op maandagavond en donderdag, maar vindt het niet erg om daarbuiten een klus op te pakken als dat nodig is. Nog geen lid van het CDA? Geen probleem, als je je maar kunt vinden in onze ideeën: tijdens je werk leer je het CDA Utrecht snel genoeg kennen.

Enthousiast?

Leuk! We ontvangen je sollicitatiebrief en cv graag via [email protected]. Je hoort daarna zo snel mogelijk wanneer je op gesprek mag komen.

 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Merel Rotman via [email protected]

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.