Rabia Soebhan

Steunfractielid

Ik ben Rabia Soebhan, 44 jaar en moeder van de een dochter van 16 jaar. In het dagelijks leven werk ik Fulltime bij de Gemeente Zwijndrecht als Leidinggevende/Manager van de afdeling RO/APV en bijzondere wetten, tevens ben ik benoemd als Kwartiermaker/Projectleider Inclusie en Diversiteit.

Sinds 2018 ben ik steunfractielid bij het CDA Goes. Al die jaren heb ik mij ingezet om de fractie met de expertise  op het gebied van RO, wetgeving, financiën, de gemeentelijke overheid die ik in huis heb, te adviseren, te faciliteren, te steunen en bij te staan. Dat is mij heel goed bevallen. Op 16 maart 2022 ga ik ook weer meedoen met de verkiezingen, ook erg spannend want ik sta op de kieslijst op nr.6.

Met elkaar en samen maken we Goes: Goes. 

Ik wil mij de komende jaren wederom weer inzetten voor Goes en alle Goesenaren. Goes moet een leuke, prettige en veilige stad blijven waar iedereen zich thuis voelt en thuis mag voelen. Het maakt dan niet uit wie of wat je bent. Iedereen die in de Gemeente Goes woont en werkt telt mee. Dat wil ik ook mede namens het CDA Goes blijven uitdragen. Met elkaar en samen maken we Goes: Goes. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.