12 maart 2018

Even voorstellen, onze kandidaat voor Zaamslag

Veerle de Regt (nr. 5) 
Opgegroeid in Zaamslag en voor mijn opleiding ergotherapie destijds naar Rotterdam vertrokken. Na daar een aantal jaren gewoond en gewerkt te hebben begon het te kriebelen om terug naar Zeeuws Vlaanderen te gaan. Inmiddels woon ik sinds 2015 samen met mijn man en onze twee kinderen: dochter Jasmijn (8) en zoon Marijn (6), weer met veel plezier in Zaamslag.
Voor ons een heerlijk dorp om te wonen. Voorzieningen die wij als gezin met jonge kinderen nodig hebben zijn aanwezig. In principe hoef je het dorp niet uit en dat vind ik heel bijzonder. Het is belangrijk dat dit zo blijft en daar wil ik mij graag voor inzetten.
In het dagelijks leven werk ik als klantmanager zorg. Hiervoor kom ik bij mensen thuis en hoor ik over de problemen waar ouderen, mensen met een beperking en ouders van kinderen met een beperking tegen aan lopen in het dagelijks leven. Omgaan met wisselende wet- en regelgeving, tussen wal en schip vallen, onzekerheden en wachttijden: dit maakt het er niet makkelijker op. Graag zou ik het wel makkelijk en duidelijk zien. Daarom vind ik het heel belangrijk om hierover in gesprek te gaan, goed te luisteren naar deze problemen en dit geluid te laten horen in de politieke arena!

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.