Bestuur

CDA Den Haag

Welkom bij het CDA Den Haag

Het CDA is een actieve politieke partij voor jong en oud. Wij staan voor een samenleving waarin iedereen mee kan doen, een samenleving van rechten en plichten. Een samenleving waarin respect voor elkaar en fatsoen belangrijk zijn. Wilt u dat ook? Doe dan mee en word actief!

De Haagse afdeling van het CDA is één van de grootste en meest actieve politieke verenigingen van Nederland. Met ongeveer duizend leden en vrijwel wekelijks activiteiten zijn we een bruisende club waar iedereen actief kan zijn. Vind je het leuk om inhoudelijk mee te denken met de fractie over het beleid van het stadsbestuur of organiseer je liever gezellige ledenborrels? Wil je meeschrijven aan ons ledenblad (Nieuwspui) of ben je beter in het organiseren van een discussieavond? Of wil je wel iets doen maar weet je nog niet wat? Meld je bij het bestuur, wij denken graag met je mee op welke wijze jij een bijdrage kan leveren aan onze vereniging.

Op deze website kan je in de agenda vinden wanneer de activiteiten gepland staan. Houd hiervoor ook de Nieuwspui in de gaten die ongeveer iedere twee maanden in de brievenbus van de Haagse leden ligt.
Veel van onze activiteiten staan ook open voor niet-leden, je bent dus ook welkom om eens een kijkje te nemen zonder dat je lid bent van het CDA.

Heb je nog vragen? Neem gerust contact met ons op [email protected]

Er hebben in de zomer een aantal wisselingen plaatsgevonden. Graag presenteren wij hierbij het bestuur wat vanaf september 2021 ons vertegenwoordigt.  

Voorzitter:
Christiene Everaars

Secretaris:
Caspar Koopman

Penningmeester:
Reinier Fleurke

Communicatie & HR:
Jochgem van Opstal

Activiteiten, doelgroepen & zichtbaarheid in de stad:
Mustafa Bal

Ledenbinding:
Magda Spaans
 

 

 

 

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.