29 september 2017

DenHaagDoet. CDA doet mee, jij ook?

Op vrijdag 29 en zaterdag 30 september is er in onze stad een grote vrijwilligersactie: Den Haag Doet. De raadsleden van het CDA Den Haag deden deze middag ook mee!

De CDA-fractieleden Daniëlle Koster, Desh Ramnath en Cees Pluimgraaff hielpen in verpleeghuis De Schildershoek bij het bereiden, uitserveren en opruimen van de lunch voor bewoners.


Koster: ‘’Vrijwilligerswerk en het belang ervan staan hoog in het vaandel bij het CDA. Wij proberen het doen van vrijwilligerswerk in onze gemeente dan ook zo leuk en makkelijk mogelijk te maken. Bijvoorbeeld door een speciale parkeerregeling voor vrijwilligers bij sportverenigingen en voor mantelzorgers, door de verklaring omtrent gedrag voor vrijwilligers te vergoeden of door vrijwilligersfeesten. Deze Den Haag Doet actie maakt dat mensen op een leuke en laagdrempelige manier kennis kunnen maken met het doen van vrijwilligerswerk in onze stad. Ze kunnen ervaren dat het enorm veel voldoening geeft en zullen overwegen om ook na de Den Haag Doet-dagen vrijwilligerswerk te blijven doen.’’

Wil je ook meedoen? Kijk hier wat er allemaal te doen is: www.heeldenhaagdoet.nl.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.