Algemene ledenvergadering 08-12-2021 (digitaal)

Op woensdag 08-12-2021 organiseert het CDA Gorinchem om 20.00 uur weer een ledenvergadering. Deze zal volledig in het teken staan van de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Een van de onderwerpen die op de agenda staat is het vaststellen van de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022.  Daarnaast zal er gesproken worden over het concept verkiezingsprogramma en de campagne. Alle CDA leden uit Gorinchem zijn hierbij van harte welkom.

Als gevolg van de corona crisis en de geldende maatregelen om het aantal besmettingen terug te dringen, zal deze ALV op een andere manier verlopen dan u gewend bent. De ALV zal namelijk op een digitale wijze georganiseerd worden, er vindt dus geen fysieke bijeenkomst plaats.

De organisatie van een digitale ALV vergt de nodige voorbereidingen van het bestuur. We zullen medio november een mail naar de leden sturen met daarin de procedure rondom online meekijken, het indienen van vragen, stemmen over de amendementen enz. Om deel te nemen aan de ALV moet zich aanmelden, alle leden krijgen een mail of brief met een link om zich aan te melden.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.