Op 11 januari 2019 vond de nieuwjaarsreceptie van CDA Gorinchem plaats in muziekcentrum De Harmonie aan Dalemwal te Gorinchem. Met een verassende opkomst was het een goed bezochte en gezellige avond.

De avond begon met een welkomstwoord van onze voorzitter Gert Kraaijveld. Hierbij werd teruggeblikt op 2018 en vooruitgeblikt naar o.a. de aankomende verkiezingen in maart 2019. Vervolgens sprak fractievoorzitter Lennert Onvlee waarbij werd ingegaan op het verkiezingsthema van de afgelopen gemeenteraadsverkiezingen "Samen bouwen aan Gorinchem". Het is de bedoeling om dit thema in 2019 tweeledig voort te zetten: bouwen aan relaties en het feitelijk realiseren van actiepunten. Na deze toespraken werd er champagne (zowel met als zonder alcohol) uitgedeeld aan de aanwezigen en werd geproost op het nieuwe jaar. Hierbij werd ook een groepsfoto gemaakt.. 

De avond werd voortgezet met een optreden van de Gorcumse Song- en tekstwriter Daniël Roos. Hij bracht covers van Billy Joel en Elton John ten gehore, maar ook zelfgeschreven nummers. Het officiële deel van de avond werd afgesloten met het in het zonnetje zetten van de jubilarissen. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.