29 september 2021

Karin Hoekstra lijsttrekker CDA Hillegom

Tijdens de Algemene Leden Vergadering van CDA Hillegom, op 28 september, is unaniem besloten dat Karin Hoekstra lijsttrekker wordt in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen. In december wordt bekend wie er nog meer namens CDA Hillegom op de kieslijst zullen staan.

Karin Hoekstra is sinds april 2018 wethouder in Hillegom. Ze was in 1e instantie verantwoordelijk voor o.a. ruimtelijke ontwikkeling, milieu en duurzaamheid. In 2020 werd haar portefeuille uitgebreid en sindsdien is Karin Hoekstra tevens verantwoordelijk voor: verkeer, onderwijs, cultuur en accommodatiebeleid. Voor 2018 was ze o.a. fractievoorzitter namens het CDA in Hillegom.

Voorzitter Monique v/d Weijden is verheugd met het besluit. “Met Karin hebben we een uitstekend boegbeeld in de aanstaande campagne. Ze is een ervaren kracht, die al jaren meedraait in de Hillegomse gemeentepolitiek.” Karin Hoekstra begint enthousiast aan de klus: “Met elkaar maken we Hillegom, ik vind het een eer om daar als lijsttrekker van het CDA Hillegom mijn bijdrage aan te leveren.”

De gemeenteraadsverkiezingen zullen worden gehouden op woensdag 16 maart 2022.

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.