18 maart 2018

Kies voor een mooi Hillegom op 21 maart!

Het is bijna zo ver. Woensdag kunt u uw stem uitbrengen bij de gemeenteraadsverkiezingen. Afgelopen periode hebben wij ons uiterste best gedaan om ons verkiezingsprogramma onder uw aandacht te brengen.

Het CDA Hillegom kiest voor een mooi Hillegom. Fijn wonen met een gevarieerd woningaanbod en ruimte voor groen, actie in de Hoofdstraat!, winkelen in een gezellige en levendige Hoofdstraat, een goed bereikbaar Hillegom met de auto maar ook te voet, met de fiets en het openbaar vervoer en een toekomstbestendig en duurzaam Hillegom.

Maar ook in de omgang kiezen wij voor een mooi Hillegom. Onze jeugd groeit gezond en veilig op en krijgt goed onderwijs, ouderen kunnen meedoen, aandacht voor een gezonde leefstijl door sport, bewegen en aandacht voor gezondheid, zorg op het juiste moment voor wie dat nodig heeft en onze inwoners voelen zich thuis, op straat en in het verkeer veilig.

Mocht u toch nog niet alles gelezen hebben klik dan hier om dat nog te doen.

De afgelopen jaren heeft hebben de CDA-fractie en ondergetekende als CDA-wethouder zich met hart en ziel ingezet om Hillegom een stukje mooier te maken. We zijn goed op weg. Wanneer u ons uw stem geeft gaan we daar mee door en kunnen wij onze klus afmaken.

Stem op 21 maart op het CDA! Dat is ‘Kiezen voor een mooi Hillegom’.

Vriendelijke groet,

Fred van Trigt, lijsttrekker

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.