30 september 2021

Politiek Café met Tweede Kamerlid Derk Boswijk in Noordwijkerhout

Op dinsdag 19 oktober vanaf 20:00 uur organiseren de CDA afdelingen uit de Duin-en Bollenstreek samen met het CDJA Duin-en Bollenstreek (CDA-jongeren) een politiek café in Café Van der Geest in Noordwijkerhout. Het thema is de agrarische sector. Hoofdgast van deze avond is Derk Boswijk, woordvoerder landbouw van de Tweede Kamer fractie van het CDA. Naast Derk Boswijk zijn Rik Pennings en Carl Hulsebosch namens de KAVB/LTO aanwezig net zoals de ‘’Bollenjongens’’ (bekend van de tv-serie) en zijn CDA raadsleden uit verschillende gemeentes in de Duin-en Bollenstreek ook aanwezig.

Naast korte presentaties en vragen aan de sprekers is er op deze avond ook uitgebreid gelegenheid om met elkaar in discussie te gaan aan de hand van een aantal stellingen.

Café van der Geest is te vinden aan de Zeestraat 7A, 2211 XA in Noordwijkerhout. De entree is gratis en iedereen is van harte welkom. De organisatie stelt het op prijs wanner men van tevoren aangeeft of men komt. Dit kan door te mailen naar s.duivenvoorde@raadnoordwijk.nl

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.