22 februari 2022

Bloeiende verenigingen in 's Gravendeel

Zaterdag 19 februari '22 kleurde ‘s-Gravendeel groen . Verenigingen en organisaties zijn voor CDA Hoeksche Waard heel erg belangrijk, daarom bezochten we er een aantal in het Seuterdorp. Ook waren we aanwezig op de weekmarkt om te horen van inwoners wat zij belangrijk vinden voor hun dorp. Het is mooi om telkens weer zulke goede gesprekken te hebben en waardevolle suggesties te horen .

Bij korfbalvereniging CKC ADO spraken we met voorzitter Rianne van Westen over de afgelopen periode waarin er niet of nauwelijks gesport kon worden . De vereniging heeft die tijd goed gebruikt om de communicatie met de leden te optimaliseren, daarnaast hebben ze allerlei activiteiten georganiseerd.

Ook bij v.v. 's-gravendeel is er sprake van opluchting nu alle teams weer mogen spelen en de kantine weer het kloppende hart van de vereniging is . Op het hoofdveld speelde een team van de thuisclub tegen een team van vv NSVV uit Numansdorp, het elftal waar onze eigen Pieter van der Meer deel van uitmaakt. Voorzitter Eric Hoekman was de scheidsrechter van dienst. Super om zoveel vrijwilligers in actie te zien.

Bij de vestiging van Bibliotheek Hoeksche Waard in ‘t Weegje werden we rondgeleid door Anneke Mol. Anneke is kandidaat voor het CDA voor de komende gemeenteraadsverkiezingen en al 45 jaar vrijwilliger bij de bieb die maar liefst 1.500 leden heeft. . Naast uitleen van boeken kun je er ook terecht voor bijvoorbeeld hulp bij gebruik van je mobiele telefoon of voor het volgen van taallessen.

De Hoeksche Waard maken we samen

#cda #cdahw #hoekschewaard #cdahoekschewaard #verenigingen #vrijwilligers

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.