01 maart 2022

Prachtig campagneweekend

Wat een mooi campagneweekend

Afgelopen zaterdag waren we weer in verschillende dorpen in de Hoeksche Waard te vinden. Zo waren we op bezoek bij Gymnastiekvereniging De Drie Lelies in de speciale turnhal van de Kees Verkerkhal in Puttershoek. We spraken daar met Marianne van Bree en we kregen een geweldige turndemonstratie te zien.

De Drie Lelies is een Gymnastiekvereniging die voor jong en oud wat te bieden heeft. De turnafdeling, waar geturnd wordt van beginners- tot topniveau, trekt jongeren vanuit heel de Hoeksche Waard en zelfs van daarbuiten. Daarnaast wordt er ook ouderengymnastiek georganiseerd en is er een volleybalafdeling voor iedereen die recreatief een potje wil ballen.

Ook waren we in Westmaas, Mijnsheerenland en Heinenoord om te spreken met inwoners over zaken die hen bezighouden .Onderhoud van de openbare ruimte moet weer op het vertrouwende kwaliteitsniveau komen. Wij maken ons hard voor schone straten en dorpen. Bij ons bezoek aan Mijnsheerenland zijn we alvast begonnen met het opruimen van onkruid en zwerfvuil

 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.