07 november 2023

Sportieve wedstrijd CDAHW en ZVV Dissidenten tbv Goede Doelen

CDA Hoeksche Waard bedankt ZVV Dissendenten hartelijk voor de sportieve wedstrijd. Complimenten voor al het goede werk dat jullie doen voor de samenleving in de Hoeksche Waard.

Verslag van ZVV Dissidenten 20 oktober 2023

Succesvolle avond met Dissidenten, CDA en Goede Doelen

We noemen het deze vrijdagavond op tegen het team van het CDA Hoeksche Waard . In de eerste helft een prima gespeelde Dissidenten, wat ook deel uitmaakt van een 5-0 substantieel met de roest. Ook in de tweede helft waren dissidenten de bovenliggende partij, maar waren er ook zeker kansen voor het CDA Hoeksche Waard, die na twee gemiste penalty's toch de 8-1 luisterde te scoren, dit doelpunt werd natuurlijk met veel gejuich begroet, de sportieve voltooid uiteindelijk in 9-3.

De derde helft begon met een kleine Verloting, waarvan de opbrengst maar liefst € 215,00 was, wat natuurlijk weer in de Goede Doelen Spaarpot terechtkomt. Na de verloting was het tijd voor twee schenkingen, de namen Dissidenten door Sport Wethouder Paul Boogaard werden overhandigd, na mooie woorden over de Goede Doelen en over Dissidenten, werd de eerste pot met geld van € 700,00 overhandigd aan Ina van der Werf van de Stichting Droomhuis Hoeksche Waard . De tweede pot met geld ook gevuld met € 700,00 werd overhandigd aan Bas Trouw van het Marian Tolenaars Fonds van de Stichting Vrienden van Cavent .

We kijken terug op een succesvolle en gezellige avond, waarvoor we alle aanwezigen willen hartelijk danken. Natuurlijk zal deze avond volgend jaar een vervolg krijgen...

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.