Hans Geurts

Voorzitter bestuur

Welkom op deze pagina! Ik ben Hans Geurts en in juli 2020 ben ik bestuurslid van het CDA-Leidschendam-Voorburg geworden. Sinds juli 2021 ben ik voorzitter van deze lokale afdeling. Ik woon in Voorburg met mijn vrouw en kinderen.

 

In het dagelijks leven behartig ik de belangen van de toezichthouders op de woningcorporaties. Volkshuisvesting is één van de belangrijkste thema's op dit moment. Hoe zorgen we dat huren betaalbaar zijn voor mensen met een laag inkomen? Hoe houden we wijken leefbaar en hoe zorgen we dat kwetsbare groepen een goede woning kunnen vinden? Grote vragen die impact hebben op de hele samenleving. Mooi om daar over mee te denken en te praten. 


Je verantwoordelijk voelen voor je omgeving en je inzetten voor de samenleving is een in mijn leven. Dat is één van de redenen waarom de idealen van het CDA mij zo aanspreken. Daarom ben ik al bijna 20 jaar lid en heb ik tussen 2010 en 2018 deel uitgemaakt van de lokale fractie, als commissielid en raadslid namens het CDA. 

Als voorzitter sta ik open voor alle vragen en opmerkingen en ga ik graag in gesprek. Mail mij op:[email protected]en dan maken we een afspraak. 

Landelijk/​Provinciaal

De twaalf provinciale afdelingen vormen de schakel tussen de gemeentelijke afdelingen en het landelijke bestuur.